Vilkår

  1. Du må være fylt 18 år for å bruke denne tjenesten
  2. Eventuelle tvister avgjøres etter norsk rett med Oslo som verneting
  3. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for direkte eller indirekte tap og skade


Personvernerklæring for 1881 Fintech AS

1. Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av 1881 Fintech AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, boligtype, boligverdi, bankforbindelse, boliglån, renter, avdrag, inntekt. Disse opplysningene er det kunden selv som legger inn, for å kunne motta statusrapport og tilbud om bedre bankrente.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, bankforbindelse, boligtype, boligverdi, boliglån, renter, avdrag, inntekt er nødvendig for å for å oppfylle avtalen med deg. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: Cookies

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen kan nødvendige opplysninger utleveres til banker og boliglånsagenter, dersom du har valgt dette.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din registrering lagres i vårt aktive register til du melder deg av.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Personvernombud

Selskapet har ikke et eget personvernombud, jf vilkårene for dette.

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig via Kontakt oss


Bruk av informasjons­kapsler ("cookies")

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og "pixels". Cookies er informasjon som lagres i en fil på din enhet. Pixels er kode som aktiverer måleverktøyene. Informasjon fra din maskin sendes til våre måleverktøy når du går inn på dette nettstedet.

Vi bruker Google Analytics, Google Tag Manager og Facebook Pixel for å måle trafikk, tilpasse innhold og vise annonser. Du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Les mer om dette hos Nettvett.no.

All informasjon om besøk logges anonymt. Informasjonen som logges kan ikke spores tilbake til noen enkelt­person. Hensikten med informasjonen er å måle trafikk, lage trafikk-statistikk, og vise annonser. For mer informasjon om cookies, se Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet.