Slik får du 25 000 kr lavere boligrente
Få tilsendt rapport hver måned og se om du kan spare 25 000 kr i renter - helt gratis.

Vi sjekker med bankene

Hvis du ønsker det, kan vi kontakte én og én bank, helt til vi finner en bank som kan tilby deg minst 25 000 kr lavere rente. Denne banken vil i så fall kontakte deg og gi deg et tilbud. Du står helt fritt til akseptere eller forkaste tilbudet.

Automatisk statusrapport

Hver måned vil du motta en statusrapport som viser deg hvor mye du betaler for boliglånet ditt i forhold til andre med lignende profil som deg. Vi henter inn estimat på verdi av boligen din jevnlig fra profesjonelle leverandører.

Gratis og uforpliktende

Den månedlige statusrapporten er helt gratis, og du velger selv om du ønsker å takke ja til eventuelle tilbud bankene gir deg.

Slik fungerer det

1. Fyll ut skjemaet
Fortell oss hvor mye du har i boliglån, og renten du har nå.
Mange banker er forhandlings­bare på boligrenten.
2. Se hva lånet ditt burde koste
Du mottar månedlige rapporter som viser deg hvor mye du betaler i for­hold til andre med lignende profil som deg.
Hver måned kjøper vi inn estimater på verdien av boligen din fra profesjonelle leveran­dører. Da vet vi hele tiden om du er innenfor 50%, 60%, 75% lån osv. Straks andelen gjeld synker under en slik terskel, vil rapporten det nye rentenivået du burde hatt.
3. Vi kan kontakte samtlige banker
Hvis du ønsker det, kan vi gjøre opp­lysningene dine til­gjengelig for andre banker og boliglån­agenter.
I så fall kontakter vi først din nåværende bank, og deretter alle andre, én og én, helt til vi finner en bank som kan tilby deg minst 25 000 kr lavere rente. Da vil denne banken kontakte deg. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller forkaste tilbudet.

Fyll ut skjemaet nå

Det tar bare et minutt, og kanskje sparer du mange tusen kroner, hvert år.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er Rentesjekk viktig for meg?
Over tid vil rentene i hver bank endre seg, og det er ikke sikkert at banken din setter ned renten automatisk. I tillegg kan boligverdien din øke over tid. Eksempelvis kan du ha gått fra opprinnelig over 75% belåningsgrad, til å være under nå. Dette kan gi store utslag for renten din, men det er ikke sikkert at banken din er klar over at din sikkerhet nå er mye bedre. Vi sjekker både rentenivå og boligverdi automatisk hver måned, slik at du alltid vet hvordan du ligger an.
Hvordan finner dere ut hva jeg burde betale?
Vi sammenligner profilen din med andre i databasen vår som har omtrent samme lånebeløp, innenfor samme belåningsgrad og i samme område. For å finne ut hvilken belåningsgrad du har, kjøper vi hver måned inn boligverdiestimater fra profesjonelle leverandører. Da er det lett å se hva hver bank tilbyr i faktisk rente for personer med lignende profil som deg.
Er dere nøytrale i forhold til banker/boliglånsagenter?
Ja. Dersom du har krysset av for å motta tilbud, formidler Rentesjekk.no opplysningene dine til alle banker og boliglånsagenter som ønsker å være med og kjempe om deg som kunde. Rentesjekk.no mottar ikke noen form for kickback eller incentiver, utover godtgjørelsen vi mottar for å formidle opplysningene dine.